ABOUT NONCH BEAUTY

 

Haar schoonheid verborgen, terwijl zij wacht op haar prins op het witte paard en een lang en gelukkig leven...

Sprookjes bestaan niet, maar dit is jouw wereld. De wereld waarin jij kan laten zien wat je waard bent!

NONCH BEAUTY is dé salon om uw innerlijk te laten weerspiegelen met uw uiterlijk. 'Wees wie je wilt zijn, kijk in de spiegel naar jouw unieke uiterlijk en laat de wereld zien hoe jij straalt'. Met uw wensen en onze visie, zorgen wij voor een uniek en professioneel resultaat. Samen kijken wij naar uw inner & outer beauty en welke creatie daar volgens ons samen het beste bij past. Echte schoonheid zit van binnen, maar toch verdiend iedereen het om te stralen net als een echte diamant! 

 

Iedereen is anders maar daardoor is juist ieder mens uniek. Je bent wat je creëert en wij helpen u daarin graag mee met onze uitgebreide behandelingen en vakkundig advies.

''Create your own style, let it be unique for yourself and yet identifiable for others.''

XOXO

NONCH BEAUTY

NONCH BEAUTY x KEUZEVRIJBIJMIJ.NL

Door de invoering van testen voor toegang en het coronapaspoort dreigen miljoenen Nederlanders uitgesloten te worden van evenementen, winkels, horeca, publieke gebouwen en zelfs zorg en onderwijs. Keuze Vrij Bij Mij staat voor een vrije samenleving waar iederéén altijd welkom is. Ongeacht individuele keuzes over lichaam en gezondheid. Keuzevrijbijmij.nl is hét digitale platform waarop je winkels, artsen, bedrijven, scholen en andere dienstverleners of organisaties vindt waar je altijd welkom bent. Ook zonder test of vaccin.

THE STORY BEHIND NONCH BEAUTY

Als klein onschuldig kind speelde ik al met het speelgoed van mijn tweelingzus. Ik was jong en nog onwetend, maar al helemaal geobsedeerd door de prachtige speelgoedpoppen die je zelf kunt transformeren. De kunst van iets veranderen en daarmee wellicht verbeteren, vind ik zo indrukwekkend. Zo ben ik er dan ook achtergekomen waar mijn passie ligt en dat is beauty! Met 'the power of beauty' kun je zelfs lijken op een bekend persoon of zelfs jonger/ouder lijken... alles is mogelijk! Met bepaalde aanpassingen kun je jezelf geheel transformeren naar een eigen ideaalbeeld. Vol passie ben ik dan ook gestart met behandelingen voor wimperextensions om anderen een positief zelfbeeld en zelfverzekerd gevoel terug te geven want de kracht ligt uiteindelijk in jezelf!

 Je uiterlijk is niet je innerlijk, maar het is wel wie je bent voor de buitenwereld. Je fijn en mooi voelen in je eigen lichaam is daarom belangrijk. Het geeft je zelfvertrouwen, positieve energie en maakt je blij. Focus op jezelf & durf te dromen! Kijk in de spiegel naar jouw schoonheid en verlangens om al je onzekerheden los te laten en de hoofdrol in jouw leven te zijn. Transformeer jezelf naar de prachtige creatie die je al bent met onze professionele beauty behandelingen en laat de wereld zien wie jij bent!

#NONCHDOLL

 

Welkom in de wereld van NONCH BEAUTY, de salon die staat voor diversiteit en zijn wie je ècht wilt zijn. Mooier van binnen en buiten, want het mooiste wat je kunt worden is jezelf.