top of page

''A DIAMOND IS A PIECE OF COAL THAT NEVER GAVE UP''
LASH TRAINING BY NONCH BEAUTY ACADEMY

Zou jij je werk naar een hoger niveau willen liften? Maar ook meer willen leren over salonmanagement, social media marketing en salon hygiëne? Perfectie bestaat niet, maar die wilskracht zit in jou! Perfectioneer je werk & school jezelf bij in alle kennis en wetenschap die nodig is om vakkundig je werk uit te voeren als lash artist. Volg een training die meer bied dan enkel theorie uitgelegd in praktijk en ga voor een uitgebreide wimperextensions cursus van NONCH BEAUTY! 
 

 Om u alvast aan te melden voor een van onze cursussen/trainingen of meer informatie te ontvangen, neem contact op via academy@nonchbeauty.com. Meer informatie over onze aankomende cursussen & trainingen volgt nog! Volg @nonchbeautyacademy op Instagram om op de hoogte te blijven. 

 


BEGINNER TO PRO CURSUS WIMPEREXTENSIONS
Alles wat je nodig hebt om direct te kunnen starten met jouw carrière als wimperstylist(e). Theorie uitgelegd in praktijk, vakkundig advies en alle ins & outs over het runnen van een bedrijf. Leer meer over de basistechnieken, speciale styling & taping techniques en exclusieve lash maps die je kunt creëren om je wimpersets en behandelingen uniek te maken. Onderwerpen als salonhygiëne, salonmanagement, financiën, mentale gezondheid, klantcontact en brand building komen ook aan bod tijdens onze cursussen. Het is belangrijk om dieper in te gaan op het realistische aspect van het beroep zelf en onze persoonlijke levens, dan enkel het vak zelf te leren. Daarom leren wij niet enkel de theorie over wimperextensions maar ook veel extra's om succesvol jouw carrière te beginnen!

 

MASTER YOUR MIND TO BECOME A MASTER LASH ARTIST!

Ons brein is opgedeeld in 2 delen. Het bewuste deel (10%) en onderbewuste deel  (90%). Voor dat je iets doet in de realiteit, denk je eerst na in je eigen gedachtegang. Hoe je daarover denkt en welke herinneringen jij de ruimte geeft in je gedachtegang, bepalen je prestaties en gedrag in de realiteit die jij leeft. De bewuste wilskracht zit in jou, maar de onderbewuste trauma's & triggers, negatieve herinneringen, ervaringen, overtuigingen, emoties en slechte gewoontes nemen de macht over. Word je gedachtegang de baas, met onze exclusieve mini mindset training en leer bewuster worden in je gedrag en wat je doet. Jij levert het werk dus geloof in in jezelf, focus op positiviteit, goede routines, creëer zelfbewustheid en benut alle kansen die je hebt voor het realiseren van jouw droomleven! Leer het toepassen van de geleerde kennis en vaardigheden uit onze cursus. Maar ook meer over logica, kritisch denken en relativeren om zo positieve gedachtes uit te zenden en positiviteit aan te trekken in jouw carrière. Want wat je denkt, dat zend je uit als vibratie en in je realiteit, daarom leren wij je ook de meest efficiënte 'lash habits' en hoe je deze onderbewust kunt maken. Leer kritisch denken en zelfbewuster te worden om zo in te kunnen spelen op je gedrag en prestaties. Verander uw slechte gewoontes, begin de dag goed en zeg vaarwel tegen negatieve gedachtes die jouw carrière beïnvloeden. Leer meer over de wet van aantrekkingskracht om zo jouw 'denkbeeldige' succesvolle droomleven een ware realiteit te laten worden! Je bepaald zelf waarmee je je bezighoud en met welk netwerk je je omringt, maar jezelf beter leren kennen is de kracht die je nodig hebt om alle slechte verleidingen te kunnen weerstaan. The power is within you, learn to parent yourself and master your mind to become a master lash artist!

 

BRAND BUILDING TIPS & TRICKS

Mensen identificeren zich met merken, niet perse met producten of diensten. Neem zoiets simpels als water. Mensen identificeren zich niet met het product water, wel met het merk: Spa, Chaudfontaine, Sourcy. Niet met het product handtassen, maar wel met Louis Vuitton, Chanel, Hermes. Aan merken zit een verhaal vast, een imago, sfeer, emotie. Wie kiest voor een merk, wil iets overbrengen, iets over zichzelf zeggen. Een bepaalde houding, nonchalance of ander imago dat jij neerzet met jouw merk/werk. Daarom moet die hele beleving van a tot z kloppen en is het belangrijk dat zowel de visie van de saloneigenaar als behoeftes van de klanten/doelgroep met elkaar overeenstemmen. Speel in op vraag & aanbod en zet uw salon op de kaart. Leer meer over brand building in onze uitgebreide cursus.


DEDICATED TO PERFECTION TRAINING BY NONCH BEAUTY
Als wimperstyliste leer je tijdens een cursus vaak de 'basis' over de wimperextensions, maar dit is vaak helaas toch niet voldoende om direct te kunnen slagen wanneer je je beroep uitoefent in de praktijk. Vaak leer je dan ook uit eigen ervaring dat het niet altijd even makkelijk is en er enorm veel factoren meespelen bij zowel het uitvoeren van het werk zelf als het bouwen van je imago/brand en klantenbestand. Jij voert het beroep uit dus naast lichamelijke gezondheid is ook de mentale gezondheid een factor die meespeelt bij ons allen. Om onze cursisten zo goed mogelijk te begeleiden in hun carrière, vinden wij het dan ook erg belangrijk om tijdens onze trainingen een realistisch beeld te geven over onder andere de kunst wimperextensions maar ook het beroep wimperstyliste zelf en meer achter de schermen van ons bedrijf. 

Je snapt de basis en de klant is tevreden met de geplaatste set, maar hoe behoud je ook de gezonde natuurlijke wimpers en daardoor het vertrouwen bij de klant? Hoe zorg je voor een goede afloop (je visitekaartje als bedrijf), wat doe je met speciale wensen of wat als er een allergische reactie optreedt? Leer naast het perfectioneren van je werk ook uit te springen in je werk en als bedrijf met onze extra marketing tips. Bied je klanten luxe en comfort met onze speciale salon tips & tricks en maak je behandelingen tot een ware beleving! Ontdek nieuwe verbeterpunten in het opvullen van je werk en kom meer te weten over de bijverkoop van producten. Til jouw lash skills naar een next level met extra persoonlijke begeleiding tijdens onze aankomende uitgebreide perfectie training!

VIP 1:1 TRAINING BY NONCH BEAUTY
Privé training met persoonlijke lesstof beschikbaar op aanvraag. Meer informatie volgt nog.

bottom of page