Marble Surface

EXCLUSIEVE STIJLEN WIMPEREXTENSIONS

Blink uit van de rest en kies voor een van onze exclusieve sets met meerdere krullen of diameters wimperextensions! Lees meer over onze speciale technieken, welke verschillende kleuren wij in ons assortiment hebben of bekijk eens onze eigen samengestelde exclusieve wimperstijlen hier verder op deze pagina!

''ONZE NIEUWE EXCLUSIEVE STIJLEN + ALLE INFORMATIE WORDT NOG BIJGEWERKT.''

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE NIEUWE STIJLEN? KLIK HIER!

BOTTOM LASHES CLASSIC

Wanneer je wimperextensions voor op de onderwimpers wilt, dan ben je bij Nonch Beauty aan het juiste adres! Bij de 'Bottom Lashes' behandeling wordt er door middel van de 1:1 techniek een korte extension op elke onderwimper geplaatst. De lengte en dikte van de wimperextensions bepalen we in overleg, zodat we samen het gewenste effect bereiken. Van een natuurlijke look tot een dramatisch volumineuze oogopslag, alles is mogelijk of bespreekbaar! De wimpers voelen licht en zacht aan en geven geen last met dragen.

 

Wimperextensions op de onderwimpers zijn geschikt voor mensen met  blonde, lichte en weinig opvallende wimpers, maar ook voor mensen die geen zin hebben mascara op de onderwimpers te doen. Wilt u toch liever verzorgde maar vooral goed zichtbare onderwimpers? Kies dan voor onze exclusieve onder wimperextensions behandeling, de 'Bottom Lashes'. Onder wimperextensions zijn ideaal als u uw ogen wat groter, poppiger of ronder wilt laten lijken. 

CHOCO CLASSIC

De 'Choco Classic' stijl geeft uw wimpers een verzorgde uitstraling, met een zichtbare wimper in de kleur chocoladebruin. Bij deze stijl plaatsen we door middel van de 1:1 techniek 1 dikkere wimperextension (0.15 diameter) op elke natuurlijke wimper. De 'Choco Classic' is perfect als u houd van een klassieke look voor elke dag die uw ogen mooi laat stralen zonder teveel aandacht te trekken. De wimpers geven een elegante blik zonder daarbij streng en nors over te komen. Benadruk uw natuurlijke schoonheid en ga voor chocoladebruin! Wilt u toch liever een mascara effect of wimper die iets meer opvalt? Ga dan voor onze 'Classic' stijl in de kleur zwart!

CLASSIC MIX

De 'Classic Mix' stijl is een eigen exclusieve wimper stijl gecreëerd door Nonch Beauty. Geinspireerd op onze meest gekozen stijl 'Hybrid', is dit een mix van verschillende soorten wimperextensions maar dan enkel met one by one wimperextensions. De stijl is een luxe mix van onder andere onze normale 'Classic' en 'Classic Mascara Effect' stijl, maar dan met een duidelijker effect door de variatie in diktes. Bij deze exclusieve stijl wordt er gebruik gemaakt van verschillende diameters one by one wimperextensions (0.15&0,20 diameter) om zo een mooie gemixte set te creëren die wat meer dimensie heeft dan onze normale classic sets. In sommige gevallen is de diameter 0.20 iets te zwaar voor de natuurlijke wimpers, daarom beschikken wij ook over extra speciale diameters voor de one by one wimperextensions (0.12&0.18 diameter) om zo de set het mooiste te laten overlopen zonder daarbij uw natuurlijke wimpers te beschadigen. De mix wordt meestal gemixt maar een overloop in dichtheid/dikte is ook zeker mogelijk! Samen bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden van de set, voordat wij starten met het plaatsen van de wimperextensions.

CLASSIC EYELINER EFFECT

De 'Classic Eyeliner Effect' stijl is voor alle liefhebbers van een mooie natuurlijke look die net even iets extra's willen. Voor de set wordt er gebruikt gemaakt van de L krul in diameter 0.15. Deze krul heeft een platte basis/aanzet waardoor deze heel geschikt is voor wimpers die stijl naar beneden groeien. Bij diepliggende ogen geeft deze krul een meer liftend effect. Net als de letter L begint de extension plat en loopt  daarna via een hoek omhoog. Het is een speciale krul die het oog optisch lift en het geeft het oog een vrouwelijke & extra sexy look. Bij de 'Classic Eyeliner Effect' stijl wordt er vaker gekozen voor kortere lengtes wimperextensions, zodat deze mooi in verhouding zijn met het oog en goed aansluiten bij de oogvorm zelf. Langer is ook zeker mogelijk en de set is dan ook geheel aan te passen naar uw wens mochten uw wimpers dit kunnend dragen. Het is vaak mooier om kortere lengtes toe te passen om zo net als een eyeliner echt de focus te houden op de lifting van het oog zelf, zonder teveel afleiding eromheen. Een speciale krul met een facelift effect. Perfect voor hangende of diepliggende ogen, om het oog optisch te liften en naar voren te brengen zonder hele gekrulde of lange wimperextensions te hoeven gebruiken. Tijdens de behandeling wordt er altijd samen naar uw oogvorm gekeken en bepalen wij samen welke krullen we voor de set gaan gebruiken.

CHOCO HYBRID

De 'Choco Hybrid' stijl is een gemixte set van classic en volume wimperextensions. Net als bij de standaard 'Hybrid' stijl, wordt er gebruikt gemaakt van een combinatie tussen meerdere diktes wimperextensions (0.15&0.07 diameter). De volume waaiers in de set zijn handgemaakt en elke waaier in de set wordt speciaal ontworpen voor iedere natuurlijke wimper. Elke waaier is gewaaierd tot in perfectie zodat de set extra licht aan voelt en niet gaat irriteren of trekkerig zal voelen. Kies voor een speelse natuurlijke look en ga voor de 'Choco Hybrid' stijl in de kleur chocoladebruin! Het mixen van diameters in de set geeft de wimpers meer dimensie en laat deze realistischer ogen. De verschillende texturen van de diktes wimperextensions in een gemixte set zijn goed zichtbaar en hierdoor heeft u minder last van een vlak of eentonig effect zoals bij de 'Classic' stijl. Ga niet voor eentonig, wees origineel & kies voor een van onze meest geboekte sets maar dan in een nieuwe speciale kleur! De 'Choco Hybrid' stijl is perfect voor elke 'Hybrid' set liefhebber die juist meer wilt opvallen door minder te doen... want bruin is het nieuwe zwart! Benadruk uw natuurlijke schoonheid door minder heftig de aandacht op de ogen te leggen en ga voor onze 'Choco Hybrid' stijl in de kleur chocoladebruin! 

COLOR HYBRID

Durf jij het aan? Onze exclusieve wimper stijl de 'Color Hybrid'?... bij Nonch Beauty is namelijk niks te gek! De 'Color Hybrid' stijl is een combinatie tussen meerdere gemixte diameters wimperextensions (0.15&0.07 diameter). De set bestaat uit de classic wimperextensions en handgemaakte volume waaiers, maar dan in kleur! Zwarte classic wimperextensions gemixt met gekleurde volume waaiers of spikes. Er zijn talloze mogelijkheden aan combinaties voor u, om zo een unieke vrolijke set te creeeren. U kunt zelf bepalen hoeveel kleur u aan de set wilt toevoegen en welke kleuren er worden gebruikt in de st. Het combineren van verschillende diktes geeft de set extra textuur en zorgt voor een speels effect, laat uw ogen extra opvallen door wat kleur toe te voegen! Bijvoorbeeld: 50% zwarte classic wimperextensions met 40% zwarte volume waaiers en 10% gekleurde spikes. U kunt ook gaan voor 10% gekleurde volume waaiers in plaats van de spikes. De waaiers geven een meer fluffy effect terwijl de spikes daarentegen juist extra goed zichtbaar zijn van kleur. Een 'Hybrid' set bestaat uit 50% classic wimperextensions en 50% volume waaiers maar de kleurencombinaties kunt u geheel zelf bepalen! Voor styling en kleur tips kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig advies & uitgebreide uitleg over welke kleuren u zou kunnen kiezen voor de 'Color Hybrid' set. Ook bespreken wij met u welke  kleuren het beste zouden passen bij uw oogkleur en de kleuren die u eventueel dagelijks draagt.

Y LASHES

Classic set met een volume look door de speciale soort wimperextensions die wij hiervoor gebruiken. De extensions zijn aan de uiteindes gesplit in 2 delen net zoals de letter Y. Dit is een wimper stijl met een one by one techniek die lijkt op een lichte hybrid/volume set. Vergelijkbaar met 2D lashes.

OMBRÉ HYBRID BY NONCH BEAUTY

De 'Ombré Hybrid' stijl is een eigen exclusieve wimper stijl gecreëerd door Nonch Beauty. De hybrid techniek is een combinatie van de 1:1 en volume techniek. Bij de normale hybrid techniek worden er slechts 2 soorten diameters gemixt om een gemixte set te creëren, vaak is dit een 50% 'Classic' en 50% 'Volume' mix en is de set redelijk goed zichtbaar maar zonder specifieke styling erbij. Bij deze speciale stijl wordt er gebruikt gemaakt van een combinatie tussen 1 soort classic wimperextensions gemixt met maar liefst 3! soorten volume wimperextensions. De 'Ombré Hybrid by Nonch Beauty' stijl bestaat dus uit 4 verschillende diktes waaronder classic en volume wimperextensions (0.15&0.07&0.05&0.03 diameter). De set is een mix van classic wimperextensions en handgemaakte volume waaiers in een ombré effect van licht naar donker, van de binnenkant naar de buitenkant van het oog. Bij deze exclusieve stijl creëren we contrast, dimensie, textuur en een ombré effect door het gebruik van verschillende wimperextensions en door het toepassen van onze speciale (eigen) technieken voor styling. De classic wimperextensions in 0.15 diameter zijn gemixt met de volume en zien eruit als dunnere spikes tussen de volume door, net als bij de standaard 'Hybrid' stijl mix.

 

De meest gekozen styling is toch vaak de cat eye. Een cat eye lash map heeft kortere lengtes aan de binnenkant van het oog en langere lengtes aan de buitenkant van het oog. Dat geeft een zwoel en speels effect voor de blik van de ogen door de styling van de wimperextensions. Samen met dit effect en een van onze meest gekozen stijlen de 'Hybrid', hebben wij dus deze exclusieve stijl de 'Ombré Hybrid by Nonch Beauty' gecreëerd. Deze unieke creatie heeft dus een voller ogend effect voor de wimpers enkel gericht op buitenkant van het oog. Wel wordt er dus op elke wimper een extension geplaatst, maar doordat er lichtere en dunnere extensions worden geplaatst valt de binnenkant van het oog minder op. De standaard 'Hybrid' stijl is een vaak toch een vollere aanwezige set dus dit ombré effect door middel van verschillende diameters volume en classic wimperextensions zorgt voor een mooi contrast door de donkere buitenhoek die mooi overloopt met de rest van de set. Ook worden er verschillende volume technieken toegepast om wat extra volume waaiers of wispy spikes te creëren waardoor alles seamless blend met elkaar!

THE WET LASH LOOK

Volume set met een speciale waaier techniek waardoor het lijkt alsof de wimpers nog nat zijn van het douchen.

CHOCO VOLUME

Chocoladebruine volume set in C of D krul.

COLOR VOLUME

Gekleurde volume set geheel aan te passen naar uw wensen.

THE SIGNATURE CAT EYE

D + DD krul voor een cat eye mapping met liftende buitenhoek.

THE XTREME CAT EYE

C + L krul voor een cat eye mapping met facelift effect.

THE KENDALL+KYLIE LASH

'The Kendall+Kylie Lash' is een wimper stijl ontworpen door Nonch Beauty. Kendall haar favoriete set is een set 'Classic' wimperextensions & Kylie loves the 'Volume', hierdoor ontstond het idee van een speciale lash map geïnspireerd op de favoriete stijlen van de twee zusjes. Door middel van de hybrid techniek wordt er gebruikt gemaakt van een combinatie tussen classic wimperextensions en volume wimperextensions. In de set wordt er gebruik gemaakt van 3 verschillende diktes wimperextensions (0.15&0.07&0.05 diameter). De set is een mix van classic wimperextensions met daardoor verschillende soorten handgemaakte volume waaiers gemengd. Wijde open waaiers voor het fluffy effect, dunne smalle waaiers voor de dichtheid en gesloten waaiers voor de spikes om een extra wispy effect te creëren. Naast verschillende diktes en lengtes, heeft de set ook 2 krullen i.p.v. 1 krul. Het gebruik van de C & D krul kan op verschillende manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld: C krul voor de binnenkant van het oog, geleidelijk opbouwend in lengtes naar D krul voor de buitenkant van het oog om de ogen een liftend effect te geven. Of: C & D krul mengen door de gehele set voor een glam wispy look en een meer dramatisch effect. Het combineren van verschillende diktes en krullen geeft de set een wispy look met extra textuur en dimensie. Mocht de set naar verloop van tijd minder worden dan zal de set zijn wispy look blijven behouden door de mix van de verschillende soorten wimperextensions.

THE KIM K WISPY LOOK 

Wispy volume set geïnspireerd op Kim Kardashian haar wimpers.

EYELINER EFFECT

De 'Eyeliner Effect' stijl is voor alle liefhebbers van een mooie natuurlijke look, waarbij we de focus leggen op het oog & de oogvorm zelf in plaats van de wimperextensions. Voor de set kan er gekozen worden uit verschillende natuurlijke en speciale krullen waaronder B, L of M (0.07 diameter). Deze krullen hebben allemaal ook een platte basis/aanzet waardoor deze heel geschikt zijn voor wimpers die stijl naar beneden groeien. Voor een natuurlijk effect kan er gekozen worden voor de B krul, dit is de krul die het dichtst in de buurt komt van de natuurlijke wimpers. Voor een meer liftend effect of diepliggende ogen, kan er gekozen worden tussen de L of M krul. Net als de letter L begint de extension plat en loopt  daarna via een hoek omhoog. Het is een speciale krul die het oog optisch lift en het geeft het oog een vrouwelijke & extra sexy look. Naast de L krul, hebben wij ook de opvolger van de L krul in ons assortiment. De M krul is een mix van de D & L krul en lijkt veel op de L krul maar is minder hoekig. De M kul begint plat en loopt daarna via een ronde hoek omhoog in een soort krul. Dit zorgt ook voor een liftend effect alleen dan iets speelser door de minder scherpe hoek van de krul. Bij de 'Eyeliner Effect' stijl wordt er gekozen voor kortere lengtes wimperextensions, zodat deze mooi in verhouding zijn met het oog en goed aansluiten bij de oogvorm zelf. Het is vaak mooier om kortere lengtes toe te passen om zo net als een eyeliner echt de focus te houden op de lifting van het oog zelf, zonder teveel afleiding eromheen. Een mooie diepe zwarte set met een speciaal liftend effect voor het oog. Perfect voor hangende of diepliggende ogen, om het oog optisch te liften en naar voren te brengen zonder hele gekrulde of lange wimperextensions te gebruiken. Tijdens de behandeling wordt er altijd samen naar uw oogvorm gekeken en bepalen wij samen welke krullen we voor de set gaan gebruiken.

 

Om een echt 'Eyeliner Effect' te creëren gebruiken wij onder andere de combinatie B & L krul. Het wordt door ons dan ook aanbevolen om verschillende krullen te combineren, om zo het effect van de optische illusie te versterken en het effect minder eentonig/vlak te maken. Van vooraanzicht zal bij de combinatie B & L de krul geleidelijk toenemen (net als bij een echte eyeliner die dikker/hoger is aan het uiteinde) en dus ook hoger is vanaf vooraanzicht. Een andere mooie combinatie is de M & L krul, de M krul is iets gekrulder dan de B krul en zorgt dus voor een meer liftend effect.

STRIPLASH VOLUME

De 'Striplash Volume' stijl is een uitgebreidere versie van onze normale 'Volume' stijl door het mixen van verschillende diameters en krullen extensions. Bij de 'Striplash Volume' wordt er gebruik gemaakt van verschillende volume technieken om zo een mooie luxe volume set te creëren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor spikes met langere lengtes of een andere speciale styling techniek om uw set op uw dagelijke striplashes te laten lijken. Door het gebruik van verschillende diameters kan er 'gespeeld' worden met de dichtheid en het contrast van de set zonder deze eentonig te laten lijken, maar echt op een plakwimper. Heeft u een speciaal paar striplashes die u graag draagt en zou u deze willen dragen als een set wimperextensions? Dat kan zeker! Neem uw striplashes mee, zo kunnen wij samen met u bespreken welke geavanceerde technieken wij zullen toepassen om voor u het mooiste eindresultaat te behalen.

#NONCHDOLL MEGA VOLUME

Extreme mega volume set, ultralicht en supervol. Ook beschikbaar in langere lengtes en extra lange lengtes voor de spikes. Bij deze luxe set wordt er gebruik gemaakt van verschillende krullen en diameters wimperextensions om zo een extra vol en diepzwart effect te creëren.