FEDERICO MAHORA

Shop de gehele collectie van FM World nu online, met meer dan 1200+ producten! Federico Mahora is een internationaal merk en wordt ook weleens afgekort naar FM of FM World. Het merk is in 2004 opgericht door Artur Trawinski. De collectie van FM World bestaat uit diverse producten waarbij hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs het streven is. Het grootste deel van onze online collectie bestaat dan ook uit de mooie producten van FM World. De parfums van FM zijn beschikbaar in de categorieën Pure, Pheromone, Pure Royal & Utique voor vrouwen, heren en unisex. Naast het parfum assortiment wat wij bieden online vind je in ons assortiment ook lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, haarverzorging, hand- en voetverzorging en home parfum van Federico Mahora.

 

​FM PARFUMS

FM parfums zijn afkomstig van het merk FM World, ook wel bekend als Federico Mahora. Deze parfums zijn sterker en ook nog eens goedkoper dan je in de winkel betaald. Je betaald voor 20% echte parfum olie, dit is een echte parfum dus geen Eau de Parfum. Je krijgt dus meer olie vergeleken met een EdP uit de winkel die gemiddeld maar 15% parfum olie bevat. De missie van FM World is om producten van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen rechtstreeks aan huishoudens te leveren, zonder gebruik te maken van traditionele marketing zoals bij de bekende merken. FM koopt de geurconcentraten dan ook in bij de fabriek waar ook de bekende merken hun geuren aanschaffen. De flacons van de parfum zijn misschien wat simpeler, maar de prijs is een stuk lager en er zit meer parfumolie in het flesje (meer geurconcentraat). De FM parfum is daarom beter van kwaliteit dan de bekende merken, zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de heerlijke geuren van merken als Christian Dior, Gucci, Chanel, Tom Ford etc. Bij elke bestelling van FM, mag je 2 gratis samples uitkiezen! De geurnummers van de samples kun je als opmerkingen noteren bij het plaatsen van je bestelling in onze webshop.

 

FM PARFUMLIJST

FM parfums hebben een geurnummer in plaats van een naam. Op het internet kun je de lijsten vinden met het FM geurnummer en de naam van de bekende geur die je zoekt. Omdat op deze vergelijkingslijst ook merken staan kunnen wij deze hier niet op onze website plaatsen. Wel mogen wij vermelden dat de geuren 'geïnspireerd zouden zijn' op de bekende merken, maar wij mogen helaas geen uitspraken doen over de exacte namen wegens rechten. Stel je koopt nu in de winkel X van parfummerk Y, dan kun je op de lijst zien welke geurnummer dat is bij FM World. FM parfum wordt van dezelfde concentraten gemaakt als veel andere (bekende) fabrikanten maar het verschil is dat FM bijna alle geuren in dezelfde flacons verpakt. Ze gebruiken dus de geurnummers en geen namen. Daarnaast maakt de FM GROUP geen reclame en bespaart hiermee erg veel kosten. Dit zie je dan ook terug in de prijs van een fles parfum. Klik hier voor een overzicht van alle geuren.

EAU DE PARFUM VS PARFUM

Er is wel degelijk een verschil tussen de geuren van FM World en die van de bekende merken, er zit namelijk erg veel verschil in de verhouding van het percentage geurconcentraat wat aan ieder flesje parfum wordt toegevoegd. Een parfum mag officieel pas een parfum genoemd worden wanneer er minimaal 20% aan geurconcentraat in zit. In nagenoeg alle gevallen kopen we in de winkel van de bekende merken vaak een Eau de Toilette, hier is slechts 5-10% aan geurconcentraat toegevoegd en daardoor een stuk goedkoper. Bij een Eau de Parfum is dit gemiddeld slechts 15% parfum olie. De meeste bekende vrouwen parfums kosten in het geval van een Eau de Parfum (10-20% parfum olie) een absurd hoge prijs dus vaak kopen we ook nog de Eau de Toilette versie hiervan welke ook al redelijk prijzig is voor een normale 50 ml parfum. FM World heeft daarnaast ook nog een Pheromone collectie. Deze parfums zijn zeer verleidelijk door de lustopwekkende geurstoffen en hormonen in het product. Bij deze Pheromone lijn is er een minimale toevoeging van 20% geurconcentraat en dit in de meeste gevallen voor een prijs van rond de € 22,–. Nogmaals in de kwaliteit zal er onderling geen verschil zitten maar de dure marketing, huisvesting, klantbeleving en patentkosten dragen natuurlijk bij aan een groot prijsverschil. Voor meer informatie over bijvoorbeeld parfum met feromonen kunt u vrijblijvend langskomen in de salon bij NONCH BEAUTY. Kom langs om de samples te proberen en informatie te verkrijgen. 

DROM FRAGRANCES

Ongeveer 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse fabriek genaamd DROM Fragrances, deze fabrikant is gevestigd in de buurt van München en fabriceert parfumconcentraten voor heel veel parfum merken waaronder voor de FM GROUP. Geurconcentraten zelf kunnen niet gepatenteerd worden aangezien een geur te persoonlijk is en iedereen hier een andere mening over heeft. Daardoor zijn deze concentraten vrij te kopen door iedere fabrikant, daarentegen zijn de flesjes, namen en design wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd. FM parfum is niet nep. Het verschil tussen de geuren van FM parfum en de labels van de grote en bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet! Uiteraard zijn er veel verschillen te bedenken zoals de verpakking, naam, marketing, verkooppunten en natuurlijk de goedkopere prijs.

FM WORLD

FM WORLD is een internationaal merk, gekend in vele landen over de hele wereld. De uitbreiding naar het buitenland begon in 2007, samen met de oprichting van FM WORLD.  Vandaag veroveren de producten van FM WORLD de harten van klanten uit landen over heel de wereld. De brochures van het bedrijf worden uitgegeven in meer dan 20 talen. Er zijn meer dan 600.000 FM WORLD Business Partners in de hele wereld.

 

AWARDS VAN FM WORLD

 • de ‘Business Gazelle 2010’ voor FM WORLD Polen en de ‘Business Gazelle 2011’ voor FM WORLD,

 • de ‘Art of Packaging 2010’ voor de beste verpakking in de “Health and Beauty” categorie,

 • de ‘Qltowy Kosmetyk 2011’ voor de Sugar Lip Scrub,

 • de ‘Consumer’s Laurel– Discovery of 2011’ voor de Sugar Lip Scrub,

 • de ‘Super Product 2011 of the “Women’s World” readers’ de ‘Qltowy Kosmetyk 2012’ voor Eau de Parfum FM 329,

 • het ‘Certificate of Ethical Sales Management and Customer Service’, toegekend door de jury van de Polish National Sales Awards (PNSA),

 • de ‘Super Product 2012 of the “Women’s World” readers’ voor het ß-Glucan Active Face Serum,

 • de ‘Forbes Diamond’ voor FM WORLD Poland,

 • het ‘V Certificate’ ,

 • de ‘Golden Seal of Nature 2013 Best Natural Cosmetic Product’,

 • de ‘Consumer’s Laurel Discovery of 2013’ voor FM WORLD Smart & Clean,

 • de ‘Qltowy Kosmetyk 2013’ voor Eau de Parfum FM 331,

 • de ‘Cosmetic of the year 2013’, toegekend door E-Makijaż \magazine voor de Brow & Lash Creator.