THE POWER OF GIVING & RECEVING!

Een waardebon is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid. Ideaal voor een origineel cadeau en altijd leuk om te krijgen! Mocht je op het laatste moment nog een cadeau zoeken, dan is de NONCH BEAUTY Virtual Gift Card uw redder in nood. Bestel nu & ontvang de NONCH BEAUTY Virtual Gift Card direct in uw mailbox! De digitale waardebon is 24/7 & exclusief digitaal te bestellen via de knop onderaan deze pagina. Een andere unieke manier om iemand blij te maken is met onze NONCH BEAUTY Video Voucher. Een persoonlijke video als waardebon met een waarde exclusief te besteden bij NONCH BEAUTY. 

 

NONCH BEAUTY VIDEO VOUCHER

Een NONCH BEAUTY Video Voucher kan voor elk willekeurig bedrag vanaf €15 worden uitgeschreven, of dit nou voor een nieuwe set is of voor een refill... alles is hierbij mogelijk! De video is aan te passen naar uw eigen wensen en binnen 1 dag na bestelling leverbaar. De NONCH BEAUTY Video Voucher is geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum. U kunt uw bestelling betalen via bankoverschrijving, een betaalverzoek of PayPal. Er wordt geen geld retour gegeven. Voorbeelden van de NONCH BEAUTY Video Voucher zijn te vinden in de highlight 'SHOP' op Instagram.

NONCH BEAUTY VIRTUAL GIFT CARD

Een digitale waardebon met een waarde van €25, €50, €75 of €100. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u de NONCH BEAUTY Virtual Gift Card direct in uw mailbox! De unieke code is verzilverbaar en geldig als betaalmiddel in onze beautysalon. U kunt ook gemakkelijk een afspraak boeken via de boek nu knop onderaan de e-mail. De NONCH BEAUTY Virtual Gift Card is geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum. Wij accepteren online debit- en creditcardbetalingen van: Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners, Bancontact en Maestro. Er wordt geen geld retour gegeven.

HOE KUNT U EEN CADEAUBON BESTELLEN?
U kunt de NONCH BEAUTY Video Voucher bestellen via social media of info@nonchbeauty.com. De NONCH BEAUTY
 Virtual Gift Card is te bestellen via de knop hieronder!