KLANTENSERVICE SHOP
 

VERZENDING

Bestellingen binnen Nederland worden binnen 2-3 werkdagen geleverd. Bij elke bestelling vanaf 100 euro binnen de Benelux of Duitsland betaalt u geen verzendkosten. De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland onder de €100 bedragen €6,95. Voor bestellingen die worden verzonden naar landen binnen Europa als: België, Luxemburg en Duitsland rekenen wij €9,95 excl. btw aan verzendkosten. Voor de landen Spanje, Portugal, Zwitserland en andere Europese landen rekenen wij een vast tarief van €22,95 excl. btw aan verzendkosten. Voor alle landen elders te wereld rekenen wij een vast tarief van €29,95 excl. btw aan verzendkosten. Voor wereldwijde bestellingen, naar onder andere de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, zijn alle heffingen en/of belastingen de verantwoordelijkheid van de klant en worden niet geïnd door Nonch Beauty. Eventuele extra kosten zijn niet inbegrepen in het totaalbedrag van de bestelling.

Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u van ons een email met daarbij uw track & trace-code. Zo kunt u de bestelling volgen om te zien wanneer en hoe laat het pakketje bij u thuis wordt afgeleverd. Let op! Indien het adres verkeerd is doorgegeven of het adres onvolledig is, dan is de ontvanger verantwoordelijk voor de verzending. Wanneer de ontvanger niet thuis is en dus het pakket niet kan aannemen, dan is hij/zij verantwoordelijk voor de verzendkosten van een eventuele tweede verzending. Indien de ontvanger niet thuis is op het aflevermoment, dan wordt het pakket afgeleverd op een afhaalpunt. Indien het adres foutief is doorgegeven door Nonch Beauty of als er een leverfout is door de leverdienst, dan neemt Nonch Beauty de verzendkosten voor de tweede verzending op zich.


RETOURNEREN

Niet blij met uw ontvangen product(en)? Dat kan natuurlijk altijd en dit lossen we dan ook netjes met u op! Wanneer het product ongebruikt en ongeopend is kan dit (goed verpakt) retour gestuurd worden samen met het retourformulier. Vergeet niet het retourformulier mee te sturen voor een snelle afhandeling. Zodra de retour bij ons binnen is wordt het door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. Wanneer de retour is geaccepteerd ontvangt u hiervan een email. Wanneer het product geopend en/of gebruikt is wordt de retour afgewezen, hiervan wordt u ook op de hoogte gesteld per email. Klik hier om het retourformulier te downloaden!

U kunt een product retour zenden tot 14 dagen nadat u de bestelling binnen hebt gekregen. Nadat de bestelling binnen is en de retourverwerking in gang is gezet, ontvang je binnen enkele dagen een terug betaling. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Dit zijn de kosten zoals de leverdienst deze berekend. Zorg altijd dat u het pakketje met een track & trace-code verzend, zo bent u verzekerd van de retourzending en kunt u het pakketje volgen. Vergeet niet om het retourbewijs goed te bewaren!


BETAALMETHODES

Wij accepteren online debit- en creditcardbetalingen van: Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners, CUP, JCB en Maestro. U kunt uw bestelling ook betalen met iDEAL, Apple Pay, PayPal, Bancontact, Giropay, Paysafecard, SEPA en MyBank. Achteraf betalen is ook mogelijk met Klarna. Shop nu & betaal later met Klarna!

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACYVERKLARING