Marble Surface

WELCOME TO THE WORLD OF LASHEXTENSIONS!

De gezondheid en draagkracht van uw eigen wimpers staat bij ons op nummer 1. Tijdens de behandeling kijken we samen met u naar wat uw wensen en wat de mogelijkheden zijn. We bespreken de look waarvoor u wilt gaan en kijken naar welke styling het beste aansluit bij uw oogvorm om zo het mooiste resultaat te behalen. Heeft u vragen of speciale verzoeken? No problem! Neem gerust contact op via onze social media of info@nonchbeauty.com

SOORTEN & TECHNIEKEN WIMPEREXTENSIONS 

CLASSIC ONE BY ONE

Bij de 'Classic' 1:1 techniek wordt er 1 dikkere wimperextension (0.15 diameter) op 1 natuurlijke wimper geplaatst. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke verlenging van de wimpers. De 'Classic' one by one wimperextensions zijn perfect als u houd van een klassieke look. De 'Classic' stijl geeft uw wimpers een verzorgde uitstraling, waarbij mascara nu volledig overboden is!

YY LASHES

LOADING...

HYBRID

De 'Hybrid' techniek is een combinatie van de 1:1 en volume techniek. Er wordt er gebruikt gemaakt van een combinatie tussen meerdere diktes wimperextensions (0.15&0.07 diameter). De set is een mix van classic wimperextensions en handgemaakte volume waaiers. Het combineren van verschillende diktes geeft de set extra textuur en zorgt voor een speels effect. Een 'Hybrid' set bestaat uit 50% classic wimperextensions en 50% volume waaiers. Wilt u uw set 'Hybrid' wimperextensions upgraden? Kies dan voor onze eigen samengestelde exclusieve wimper stijl 'The Kendall+Kylie Lash'.

VOLUME

Bij de 'Volume' techniek worden er meerdere dunne wimperextensions (0.07/0.05 diameter) als waaier geplaatst op 1 natuurlijke wimper. De volume waaiers zijn lichtgewicht en handgemaakt tot in perfectie, elke waaier is daardoor aangepast op de draagkracht en groeifase van de natuurlijk wimper. Zo is bijna ieder mogelijk resultaat haalbaar en zorgen we voor een optimale retentie. Doordat wij gebruik maken van verschillende diktes, stijlen en technieken creëren wij de look die perfect aansluit bij uw wensen en persoonlijkheid. Onze 'Volume' wimperextensions zijn volumineus, fluffy en mooi diep zwart. Er zijn verschillende stijlen 'Volume' wimperextensions beschikbaar, wil je toch iets extra? Kies dan voor een van onze exclusieve stijlen wimperextensions en speciale sets zoals 'The Wispy Kim K Look' en 'The Signature Cat Eye'

WISPY VOLUME

LOADING...

MEGA VOLUME

De waaiers voor een set 'Mega Volume' worden gemaakt door middel van de volume techniek maar dan met ultradunne en fijne extensions (0.03 diameter). Hierdoor kunnen er extra veel extensions opgepakt worden. Dit zorgt voor een mooie volle oogopslag zonder schade aan te brengen aan uw natuurlijke wimpers. Elke waaier is extra groot, lichtgewicht en handgemaakt om het beste resultaat te kunnen behalen. Er zijn veel mogelijkheden en stijlen dus de set is volledig aan te passen naar uw eigen wensen. Onze 'Mega Volume' set is extra vol, dramatisch en glamourous. Mooie diepzwarte wimperextensions, mega zacht en prachtig vol. Wil je die extra look en toch nog iets meer? Upgrade dan je set naar onze meest luxe en persoonlijke set, de '#NONCHDOLL Mega Volume'.

BOTTOM LASHES CLASSIC

De 'Bottom Lashes' zijn wimperextensions, maar dan speciaal voor uw onderwimpers. Deze behandeling is extra toe te voegen wanneer u een afspraak maakt voor een set of refill wimperextensions. Door middel van onze speciale taping techniques en een 1:1 plaatsingstechniek wordt er een korte extension op elke onderwimper geplaatst. De wimperextensions voelen licht en zacht aan, waardoor deze geen irritatie geven aan uw ogen. Benieuwd naar een set 'Bottom Lashes'? Bekijk onze exclusieve stijlen voor wimperextensions & lees meer!

BOTTOM LASHES HYBRID

LOADING...

BOTTOM LASHES VOLUME

LOADING...

 

ONZE SPECIALE LASH MAPPING TECHNIEK

3D PERFECTION EXCLUSIVE EYE STYLING BY NONCH BEAUTY

Bij elke afspraak wordt er gekeken naar hoe uw oog in uw oogkas ligt (het bepalen van de hoogte vanaf de oogkas - dus hoe bol of diep ligt het oog) en daarna kijken we samen goed naar uw oog om te bepalen wat uw oogvorm is (de lengte + breedte van het oog - dus grote/kleine + brede/smalle ogen). Samen met de stand van de wenkbrauwen bepalen we de gewenste oogopslag en daarmee de lengtes van de extensions om zo alles mooi samen in elkaar over te laten lopen. De styling is persoonlijk voor elk oog en naar ieder zijn eigen wensen aan te passen. 

Heeft u liever een exclusieve set die niemand elders heeft en nergens anders te verkrijgen is, enkel bij Nonch Beauty? Ga dan voor goud & verwen uzelf eens met een luxe beauty behandeling voor uw wimpers. Wees uniek, ken uw waarde en ga voor een van onze exclusieve stijlen wimperextensions!

NAZORG WIMPEREXTENSIONS

  • Kom altijd met schone wimpers naar de afspraak! Zo blijft de set wimperextensions het beste hechten en heeft u er het langst plezier van.

  • De wimpers mogen de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden of in aanraking komen met warmte en stoom. 

  • Maak geen gebruik van de sauna van zonnebank voor de eerste 24 uur. 

  • Reinig uw wimpers regelmatig met een wimpershampoo (verkrijgbaar in onze beautysalon). Dit houdt vuilophoping, bacteriën & infecties tegen en zorgt voor een optimale retentie.

  • Kam uw wimpers dagelijks met een borsteltje, na het douchen als de wimpers opgedroogd zijn.

  • Gebruik geen make-up van verzorgingsproducten op oliebasis. Dit heeft een negatieve werking op de hechting van de lijm.

  • Draag geen striplashes over uw wimperextensions en gebruik geen mascara, oogpotlood of een wimperkruller.

  • Wrijf niet in uw ogen en trek niet aan de wimpers! Dit beschadigt de natuurlijke wimpers en haarschachten.

  • Probeer niet op uw gezicht te slapen of draag een speciaal slaapmasker (bij ons te bestellen online in de webshop, maar ook verkrijgbaar in de salon).

  • Wij raden u aan binnen elke 2-3 weken een refill afspraak te boeken om zo het mooiste resultaat te behouden.