Marble Surface

WELCOME TO THE WORLD OF LASHES!

De gezondheid en draagkracht van uw eigen wimpers staat bij ons op nummer 1. Tijdens de behandeling kijken we samen met u naar wat uw wensen en wat de mogelijkheden zijn. We bespreken de look waarvoor u wilt gaan en kijken naar welke styling het beste aansluit bij uw oogvorm om zo het mooiste resultaat te behalen. Heeft u vragen of speciale verzoeken? No problem! Neem gerust contact op via onze social media of info@nonchbeauty.com

WAT IS EEN LASH TINT?

Bij een 'Lash Tint' behandeling worden uw natuurlijke wimpers geverfd. Voor de behandeling gebruiken wij de nieuwste innovatie op het gebied van wenkbrauw-en wimperverf: BRONSUN®. Een hoog kwalitatief internationaal merk met luxe geavanceerde producten die indrukwekkende resultaten geven, made in Russia with love. BRONSUN® is de eerste extra langhoudende wimper- en wenkbrauwgel-tint met een henna effect (stempel-effect): kleurt niet alleen de haren, maar ook de huid en zorgt voor een expressief en rijk resultaat. BRONSUN® is een kampioen in duurzaamheid: tot 7 dagen op de huid en tot 7 weken op de haren. De geltextuur van deze unieke verf verspreidt zich niet, maar verspreidt zich comfortabel over de wimpers. De ammoniakvrije formule garandeert een delicaat effect op de haarstructuur en brengt geen schade toe aan uw natuurlijke wimpers. Gelverf droogt de haren namelijk niet uit en is daarom ideaal voor een behandeling zoals het verven van uw wimpers! 

 

De uiteindes van uw wimpers zijn vaak het lichtst van kleur, maar deze zijn juist het belangrijkste deel voor het verlengende effect van uw wimpers. Door een 'Lash Tint' behandeling zullen uw wimpers langer en ook voller ogen doordat de verf alle haartjes meepakt tot in de puntjes toe. Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar uw oogkleur en wensen om zo samen voor de beste kleurmatch te gaan. Wij beschikken over verschillende tinten verf in ons assortiment met een warme of koele ondertoon. Zwart is een klassieke kleur voor het verven van wimpers, deze kleur heeft een warme rode glans in het zonlicht. Blauwzwart is een tint die optisch net iets meer diepte en een matter effect geeft door de koele blauwe glans waardoor de kleur juist dieper is in het zonlicht in tegenstelling tot de kleur zwart.

Haal het optimale uit uw oogopslag en boek een 'Lash Tint' in combinatie met een set wimperextensions! Dé perfecte uitkomst wanneer u blonde/lichtgekleurde natuurlijke wimpers heeft, die niet helemaal goed zichtbaar zijn. Door het verven van de natuurlijke wimpers vóór het aanbrengen van de wimperextensions, zijn zowel uw natuurlijke wimpers als de geplaatste set wimperextensions mooi diepzwart van kleur. Voor extra opvallende onderwimpers is het ook mogelijk om 'Bottom Lashes' bij uw set wimperextensions te plaatsen. Laat uw ogen stralen & maak uw oogopslag optisch groter door uw onderwimpers ook te accentueren of zelfs te verlengen met wimperextensions! Lees meer over de 'Bottom Lashes' onderaan de pagina 'Wimperextensions'.

HOELANG BLIJFT EEN LASH TINT ZICHTBAAR?

De wimperverf van BRONSUN® heeft een extra long-lasting effect dus de geverfde kleur verf zal dan ook zichtbaar zijn tot al uw natuurlijke wimpers zijn uitgevallen volgens de wimpercyclus. U verliest elke dag 2-5 natuurlijke wimpers maar hiervoor in de plaats groeien er natuurlijk weer nieuwe wimpers bij. Na ongeveer 4 tot 6 weken zal de kleur niet meer zichtbaar zijn doordat alle geverfde wimpers zijn uitgevallen. Het is mogelijk om de behandeling elke maand te herhalen, zo bent u altijd verzekerd van een mooie sprekende blik met uw eigen natuurlijke wimpers!

BEHANDELOPTIES VOOR DE 'LASH TINT' BEHANDELING

  • €15,- voor een 'Lash Tint' behandeling (verven van de wimpers)

 

De behandeling duurt gemiddeld 10-15 minuten. Belangrijk: U dient op de afspraak zonder oogmake-up te verschijnen, enkel zo behalen wij het beste resultaat. Wanneer u toch nog een oogmake-up draagt zal er €15,- extra in rekening worden gebracht voor een reiniging van uw wimpers. 

WAT IS LASH BOTOX?

Kunnen uw wimpers een boost gebruiken of heeft u broze en/of beschadigde wimpers? Dan kan een 'Lash Botox' behandeling ervoor zorgen dat uw wimpers voller, langer en gezond worden. 'Lash Botox' is een luxe, verzorgend vitamine serum te vergelijken met een diep voedend haarmasker voor de wimpers. De 'Lash Botox' behandeling is een echte vitamine boost: in de botox zitten diverse eiwitten, aminozuren (samengesteld wordt dit keratine) en oliën die de wimpers voeden. Hierdoor worden uw natuurlijke wimpers voller, dikker en langer met 30% tot 50%! Voor optimaal resultaat wordt een kuurbehandeling van 6x (1x per 2 weken) aangeraden. 

MYLAMINATION VITAMIN LASH BOTOX

  • 100% made in Italy

  • Niet op dieren getest

  • 6 Vitaminen (A, B, C, E, F, K)

  • 2 Provitamine (B5, B6)

  • 5 Natuurlijke Oliën (voor voeding, rustgevend, versterking, hydratatie & glans) met gehydrolyseerd keratine​​

  • Bevat collageen, Ialuronico zuur en glycerine

 

Het product bevat geen parabenen, paraffines, minerale oliën, siliconen of formaldehyde.